Учитель майбутнього моїми очима (Онищенко Наталія, ЗОШ №19 м. Чернігова)

Рейтинг:   / 0
ПлохоОтлично 

У давні часи одними з найпотрібніших людей були пахар, лікар та вчитель. Пахар - це людина, яка працює на землі, оре її, а пізніше сіє та збирає зерно. Все це робиться для того, щоб на сімейному столі завжди був свіжий хліб. У такої працьовитої людини діти ніколи не залишаться голодними. А для хорошого результату від праці потрібно мати гарне здоров’я, у цьому нам допоможе лікар. Він також дуже потрібний, адже всі ми хворіємо, і це не найприємніше відчуття. Саме ця людина відновлює наше здоров’я, ставить  діагноз та лікує ці захворювання і травми. Нам відомо, що з глибокої давнини шанували та цінували тих, хто знімає біль, знає засоби лікування хвороби. На мою думку, для правильного лікування потрібно мати знання з анатомії, фізіології, науки медицини. Засвоїти все це допомагає вчитель. Учитель – особа, яка передає знання, доносить до людей цінну інформацію.

Я вважаю, що про вчителів можна говорити годинами. Адже це майстри своєї справи, яким кожен із нас має поклонитися. Учитель вносить до нашого маленького світу важливі знання, готуючи до майбутнього, розвиваючи нас, виховуючи всебічно розвинених громадян. Також  учитель навчає висловлювати свої думки, мислити правильно, не бути скованим та не боятися висловлювати власну думку.

Сучасний учитель повинен бути обізнаним у всіх галузях. Уміти зацікавити спортом, модою, новітніми технологіями. Педагог обов’язково повинен уміти користуватися такими сучасними приладами, як: комп’ютер, мультимедійна дошка, електронна книга. Завжди підтримувати учня та поважати його думку, проводячи різноманітні вікторини, екскурсії, відкриті уроки, тобто розкривати внутрішній світ дитини.

Своє майбутнє я також мрію пов’язати з педагогікою. Для цього досягнення я повинна працювати над собою, навчитися оволодівати науковими знаннями та вміннями, бути цілеспрямованою, свідомо й наполегливо працювати над розвитком у собі тих якостей, які формують особистість фахівця. Ще з дитинства я почала мріяти, як стану вчителем, адже мені притаманна любов до дітей. Я упевнена, що зможу знайти будь-який підхід до цієї непосидючої малечі.

Отже, можна зробити висновок, що вчитель - це незамінна людина в житті кожного. І саме він знає вас краще за будь-кого, адже ми зростаємо та розвиваємося разом.

У вас недостаточно прав для добавления комментариев.
Возможно, вам необходимо зарегистрироваться на сайте.

Дополнительная информация